Pesukoneeni on aikakone

Säästä energiaa, vettä ja (mikä tärkeintä) aikaa.

Pesukoneeni on aikakone

Siippa ja minä istuimme taannoin tekemään tehtävälistaa. Kun saimme listan valmiiksi, tarkastelimme kaikkia sen kohtia ja huomasimme, että päivässä ei kirjaimellisesti ollut tarpeeksi tunteja kaikkien tehtävien hoitamiseen.

Tiedät kyllä varmasti: lapset, työt, kotityöt, ruokakauppa, siivous, suunnittelu, korjaaminen, ruoanlaitto. Jos meille ihmeen kaupalla jää yhtään aikaa, yritämme ehtiä hieman rentoutumaan katselemalla elokuvaa, lukemalla tai käymällä syömässä (hah, muistatko vielä?).

Mietitäänpä esimerkiksi pyykkejä. Sitä vain kasautuu loputtomasti. Kun otan puhtaat pyykit koneesta, ainakin kaksi koneellista on jo valmiina pesuun. Vaatteiden pesu voi syödä aikasi. Ja vanhemmille aika on hyvin arvokasta!

Entäpä vesi ja sähkö? Niistä kertyi valtavat kulut.

Niinpä laitoimme hetkeksi tehtävälistan sivuun ja keskityimme johonkin muuhun: aikakoneeseen.

Kyllä vain, aikakoneeseen.

Pari ystävää kertoi meille Indesitin MyTime -pesukoneista, ja tutkimme niitä. Ne olivat juuri sitä, mitä tarvitsimme. Hankkiuduimme välittömästi eroon vanhasta ja valitsimme MyTimen. Vanha pois ja uusi tilalle!

Vau. Miten paljon sillä onkaan ollut merkitystä.

Tässä pienessä aarteessa on kuusi erittäin nopeaa ohjelmaa, jotka vaihtelevat 20 minuutista (kyllä, KAKSIKYMMENTÄ) 59 minuuttiin pyykin tyypistä riippuen. Heitän pyykit koneeseen ja ennen kuin huomaankaan, ne ovat tahrattoman puhtaita.

MyTimeen vaihdettuamme olemme pesseet pyykkiä itse asiassa useammin, mutta meillä on paljon enemmän vapaa-aikaa!

Toinen huolenaiheemme oli tietenkin raha. Tehoton laite synnyttää joka kuukausi ylimääräisiä kuluja. Miten uusi laite siis pärjäsi?

Vastaus: uskomattoman hyvin. Pienellä kuormalla vettä säästyy yli 70 prosenttia.

Siispä kone todella on aikakone. Emme ehkä voi matkustaa tulevaisuuteen tai menneisyyteen, mutta pystymme nauttimaan nykyhetkestä paljon enemmän.

Lue lisää Indesitin MyTime -pesukoneista täältä.