EcoVadis -kestävyysluokitus
– Kultamitali 2023

Meille on myönnetty vuoden 2023 EcoVadis-kultamitali työstämme kestävän kehityksen, eettisyyden ja sosiaalisen vastuun parissa.
Pitkään kestävä, luotettava, todennettu.

LIFE PROOF.

Indesitin tavoite on kehittää helppokäyttöisiä ja luotettavia laitteita, jotka auttavat tekemään arjesta vaivatonta.

Tuotteemme ovat kauniita, yksinkertaisia ja luotettavia.

Ennen kaikkea ne ovat elämää kestäviä [Life Proof].

Innovatiiviset laitteet

KESTÄVÄÄN TULEVAISUUTEEN

Löydämme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristölle aiheuttamaamme kuormitusta. Tämä kattaa kaiken ylätason tuotannosta tuotteidemme yksityiskohtiin asti. Tarjoamme laajan valikoiman energiatehokkaita ja innovatiivisia laitteita, joiden monet ominaisuudet säätävät aikaa, energiaa ja rahaa.

Yksi viimeaikaisista innovaatioistamme on pyykkikoneidemme Water Balance Plus -ohjelma. Anturi optimoi vedenkulutuksen kaikissa pesuvaiheissa, joten kone käyttää vain pyykkilastisi vaatiman määrän vettä. Veden säästämisen lisäksi säästät myös veden lämmittämiseen tarvittavaa energiaa.

Niin helppokäyttöinen, että jokainen voi auttaa.

#DOITTOGETHER

Indesit peräänkuuluttaa kotitöiden tasapuolista jakamista. Kannustamme koko perhettä osallistumaan kodin askareisiin, jolloin työt jakautuvat tasaisemmin ja kotona näytetään hyvää esimerkkiä.

Laitteemme ovat niin helppokäyttöisiä, että jokainen voi auttaa. Koskaan ei ole ollut näin helppoa luoda onnellinen ja terve perheyhteisö, jossa kannustetaan osallistumaan. Tämän yhteistyömenetelmän kautta lapsesi omaksuvat saman lähestymistavan kotitöihin myöhemmin elämässään.