Tukipalvelut

Uusi Eco Time -pesukone on paras tukijasi veden, ajan ja energian säästämisessä: Energy Saver-toiminto, 20°C -alueohjelmat ja Water Balance-anturi takaavat ihanteelliset pesutulokset pitäen energiankulutuksen mahdollisimman pienenä.

Water Balance -anturia käytetään kaikissa pesuvaiheissa. Se mittaa pyykin painon niin, että rumpuun syötetään ainoastaan tarvittava määrä vettä. Näin veden lämmittämiseen kuluu mahdollisimman vähän energiaa.


Energy Saver -toiminto takaa mahdollisimman suuren energiansäästön, eli jopa 70 % verrattuna 30 °C:een puuvillaohjelmaan. Rummun erikoisliikkeen ansiosta saavutetaan 30 °C:een ohjelman pesuteho myös alemmissa lämpötiloissa.

Energialuokka

Indesit Eco Time -pesukoneiden A++-energialuokka on todiste niiden energiatehokkuudesta ja takaa mahdollisimman suuren energiansäästön kaikissa pesuvaiheissa ja kaikilla pyykkimäärillä.

20 °C -alue

20 °C -alueohjelmat on suunniteltu vaatteiden pesemiseen matalissa lämpötiloissa (20 °C) ja takaamaan 40 °C:een ohjelman pesutuloksen energiansäästön ollessa 40 %. Pesuaineen toiminta optimoidaan sekä lian ja tahrojen tehokas poistaminen varmistetaan rummun erikoisliikkeillä jokaisessa ohjelmassa.

Säästä energiaa

Indesit kehitti Energy Saver -toiminnon, jotta voit säästää energiaa jopa 70 % verrattuna 30 °C:een puuvillaohjelmaan! Käytettynä yhdessä puuvilla-, tekokuitu- ja farkkuohjelmien kanssa Energy Saver takaa 30 °C:een pesun tuloksen alhaisemmissa lämpötiloissa.

Säästä aikaa

Eco Time -toiminto on käytettävissä kaikissa puuvilla- ja tekokuituohjelmissa, ja sen ansiosta enintään 3 kg:n kevyesti likaisen vaatemäärän pesuun kuluu 30 % vähemmän aikaa kuin normaalia puuvillaohjelmaa käytettäessä.

Säästä vettä

Eco Time -pesukoneiden Water Balance -anturia käytetään kaikissa pesuvaiheissa. Se mittaa pyykin todellisen painon niin, että rumpuun syötetään ainoastaan tarvittava määrä vettä.

Indesit Eco Time -pesukoneet sisältävät ohjelmia jokaiseen tarpeeseen. Erikoisvalmisteisten rumpujensa ansiosta Indesit-pesukoneet pesevät arkivaatteet tehokkaasti ja hellävaraisesti – myös erittäin nopeissa pesuohjelmissa.

Erikoisohjelmat

Farkkuohjelma pesee denim-kankaan perusteellisesti ilman vaatteiden altistumista kuitujen heikentymiselle tai haalistumiselle.

Pikaohjelma puhdistaa kevyesti likaantuneet vaatteet (jopa 1,5 kg) vain 15 minuutissa.

Indesit-teknologiaa on käytetty myös erityisen kenkien pesuohjelman suunnittelussa: Special Shoes -pesuohjelmassa rummun pyörimisnopeus estää kenkiä vahingoittavat iskut.

Sport Intensive- ja Sport Light -ohjelmat on suunniteltu pesemään enemmän tai vähemmän likaisia urheiluvaatteita. Niissä otetaan huomioon erilaiset materiaalit, mikä takaa parhaan mahdollisen pesutuloksen.