Tukipalvelut

No Frost -jääkaapit
Dynamic Air Control

No Frost Dynamic Air Control-teknologia antaa täydellisen vapauden ja joustavuuden elintarvikkeiden säilytykseen.

Moderni, minimalistinen muotoilu, kosketusnäyttö ja ergonominen muotoilu tekevät uudesta jääkaapista helppokäyttöisen ja jokaiseen ympäristöön sopivan.

Kosketusnäyttö
Osassa uuden valikoiman malleista on kosketusnäyttö. Helppokäyttöinen ja selkeä näyttö ilmaisee jääkapin toimintatilan ja mahdollistaa sen eri toimintojen käytön pelkällä kosketuksella.

Enemmän säilytystilaa
Jääkaappi on helpompi käyttää ja pitää puhtaana, ja ruoat ovat paremmin näkyvillä hyllyillä. Muotoilun ansiosta uusissa malleissa on 20 litraa suurempi tilavuus, eli 60 juomatölkin viemä tila!

Ergonomiset kahvat
Selkeä muotoilu, erityisesti ulkokahvan hienostunut ulkoasu, antaa jääkaapille tyylikkään ja nykyaikaisen ilmeen. Indesitillä on tarjolla myös toinen upotetulla kahvalla varustettu malli. Se antaa lisävapautta sisustamiseen.

No Frost Dynamic Air Control

No Frost Dynamic Air Control-järjestelmä takaa jääkaapin yhdenmukaisen ja vakaan lämpötilan. Se myös estää huurteen muodostumisen pakastelokeroon, minkä ansiosta työlästä sulatusta ei tarvita. Uusi Multiflow-järjestelmä on suunniteltu varmistamaan täydellinen ilmankierto: ilmavirtaa ei ohjata suoraan elintarvikkeisiin, vaan ilman kiertää pyöreää rataa hyllyjen ympäri. Tämä pitää ruoan ihanneolosuhteissa, jatkuvan kylmän ilmavirtauksen ympäröimänä.

Sisälämpötilan nopea säätö

Uusi harjaton tangentiaalipuhaltin mahdollistaa asetetun lämpötilan saavuttamisen erittäin nopeasti: jäähdytysaika oven avaamisen jälkeen on 40% lyhempi kuin perinteisissä jääkaapeissa.


Pikapakastus

Tämä toiminto laskee pakastimen lämpötilan minimiin lyhyeksi ajaksi nopeuttaen tuoreiden elintarvikkeiden pakastusta, jotta ne säilyvät paremmin.

Nopea jäähdytys

Tämä toiminto laskee jääkaapin lämpötilaa vain muutamassa minuutissa nopeaa jäähdytystä tarvitseville tuoreille elintarvikkeille, jotta ne säilyvät paremmin.

Luokka A+

Täydellinen valikoima luokan A+-jääkaappeja: ihanteellinen ruoan jäähdytys-ja säilytyskyky 20% suuremmalla energiansäästöllä luokan A-jääkaappeihin verrattuna.

Hiljainen toiminta

Ihanteellinen toimintakyky, mutta erittäin pieni melutaso. Uuden harjattoman tangentiaalipuhaltimen ansiosta jääkaappi-pakastinyhdistelmät ovat entistä hiljaisempia, miellyttävämpiä ja toimivampia.

Vahvemmat hyllyt

Vahvistetut hyllyt kestävät taipumatta yli 25kg.